Al vanaf jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Ik zal altijd te knutselen, tekenen of schilderen. Van ieder papiertje werd een waar kunstwerkje gemaakt. Toch besloot ik niets met mijn creativiteit te doen, maar de zorg in te gaan. Na mijn studio Sociaal Pedagogisch werker en Sociaal Pedagogisch Hulpverlening ben ik in de gehandicaptenzorg gaan werken en hier werk ik tot op de dag van vandaag nog steeds in.

Met fotografie had ik nog niets. Enkel op reis vond ik het heerlijk om foto’s te maken van de buitenlandse sferen, mensen en landschappen. Pas toen ik in 2018 van Groningen naar Brabant verhuisde is de liefde tevoorschijn gekomen. Omdat ik nog weinig mensen hier kende begon ik op pad te gaan met mijn camera, langzamerhand begon ik mij hierin te verdiepen. Toen ik voor het eerst met studiofotografie in aanraking kwam, is de liefde overgeslagen.

Na een half jaartje in de leer te zijn geweest bij een fotograaf uit de buurt werd ik uitgenodigd om mee te doen met de Olympus Challenge via Zoom.nl. De challenge was een spin-off van ‘Het perfecte plaatje’. Samen met 4 andere fotografen ging ik de strijd aan om de titel Olympus Visionair. Na 4 challenges en de finale in Griekenland mocht ik deze titel aannemen.

Na de Olympus Challenge is het balletje gaan rollen. In een korte tijd wilde ik zoveel mogelijk leren. Vele uren heb ik doorgebracht op youtube, websites bezoeken en boeken lezen. Ik wilde alles leren en zoveel mogelijk uitproberen. Ondertussen begon ik ook met het fotograferen van families, newborns en bruiloften. Maar al snel kwam ik er achter dat mijn passie bij fashion en beautyfotografie ligt. In 2020 ben ik mijn eigen fotografiebedrijf gestart en dit combineer ik samen met mijn werk op een zorgboerderij. Een groot contrast, maar beide erg uitdagend!